Thursday, November 19, 2009

adoilaa BEN 10!

huii..lm nya xupdate..xda cite..xkmana2 pun mgu ni..mlangut tgk blog org ja psl xda entry nk ltk..boleh???ten..ten..ten..ha..cite psl ten kan..(tiba2 daa..)


dat day i went to my colleague's house,Kak ija..sbb dia ajak lunch together kat umah dia..mkn sadin ok..mmg blast!ok..tamo cite psl sadin..nk cite psl ank dia..haziq..tp pgl along je.
smpi je kat dpn umh mak ijah,i saw carefour booklet kat postbox dia..sj la ak amek nk tgk2..(sgh xmalu!)ne tau ada mende yg happening ke,sale ke kan..(mcm la rajin ak sgt nk g..)smbil nk jln msuk umah dia,smbil ak selak la selai2 booklet 2..smpi la page 2nd last..satu page psl BEN10 stuff..
of course klu ak sbut psl BEN 10 mgelupor derang ni nk nengok..especially si along ni..tp angah ngan Kaira xplak mgelupor sgt cm along..
u noe wt he's doin?take d booklet from me and count his own money yg sengget2 2 tuk bli BEN 10 stuff..omg..cenggitu skli ke bebudak ni gile BEN 10?
c??afta he finished count d money,si along past d money yg dh dia kira td kat mommy dia tuk bli BEN 10 staff yg dia nk..siap taruk dlm poket mommy dia lg k..to make sure dat his mom will buy d BEN10 dat he want!ske2 ak je wat andaian..
n one more thing b4 dia past all d money dat he count td,dia siap wat circle kat pic mn yg dia nk mommy dia blikan..mommy dia pun layan kan aje..pastu mommy nye suh g tuleh nama siap2 kat circle yg along buat td..

kuatnya la kan penangan BEN10..n at d same time its remind me kat halili jugak..br 3 taun pun dh gile BEN10 jugak..n same goes tu Danny yg kiut ritu..
criusly,ak tatau pe yg ada kat BEN 10 tuh smpi bbudak ni fanatic sgt kat katun ni..anyone??

10 comments:

zul said...

sorilah, aku takdok jawapannyer...sbb aku tgk ben 10 tu tak sampai 15 saat... pastu aku mesti tukar channel lain punyer... umur dah bangka, mana nak tgk citer tu lagi... klu spongebob tu aku layan ah...

Aujinz said...

Kenape?.. ahaks..

Aku sangat suka Ben 10. Kenape?.. sape yang tak nak. Baru umur seploh tahon dah boleh jadik hero..

siap boleh bertukar jadi seploh jenis alien berlainan..

aku soka.. hahahhha..(..nampak sangat childish..)

daela said...

ben ten adalah katun yg buat akk muntah lahak ngan nya..yer alili pun sama..acu lagi teruk...owhh...x lupa jugak ajim ngan ipah...weeeeekkkk..muntah tgk katun tu..

Dee said...

my kids x tgk sgt ben10 ni..tp adalah anak2 org lain especially boys..mmg dorang suka sgt..

akak lyn wonderpet je..leh nyanyi sama2 ngan anak2..hahaha..

applemintlady said...

zul,
klu lyn spongebob tu xbangka ke??
muahahhaha..

aujinz,
yeke?
bes ke?
xsempat tgk tb la..

kak dila,
owh..nmpk sgt keterukkannya tuh..

kak dee,
wonderpet??
apa yg penting...??
K.E.R.J.A.S.A.M.A..
muahahahhaha..

sue said...

dulu kite pun sama mcm dpa nih..cume zaman skrg nih bebudak mmg gler BEN10 ni..sama tp x serupa..x gitu..ahaha

NICK IRFAN said...

ben 10!!!! wah!!!! cte 2 mmg best la kak! sy ni fans no 1 ni!!! best! mmg best! bdk kecik jd hero lps 2 leh tukar2 plak? hahaha sy ni wlpn dh 19 tp ben 10 tetap forever dlm hati.... sbbb best!!! dgr kata ben 10 dibuat jd org betul dlu kartun jer... ben 10 mmg best!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang budak2 nie kalu dah addict sangat tue..sanggup ok..demi BEN 10..sebelum tue UPIN& IPIN..ish2 habis la mak2 n bapak2 tue semua...

akiN aMar said...

haha kuh juga xpaham psl ben10 nieh..
tp mmg rmai bdk2 shuke..hee
ntah ler..mungkin heronyer nmpk macho bergaya kowt.hee;)

akiN aMar said...

haha kuh juga xpaham psl ben10 nieh..
tp mmg rmai bdk2 shuke..hee
ntah ler..mungkin heronyer nmpk macho bergaya kowt.hee;)