Saturday, November 7, 2009

Peluang Terbuka Luas! Tinggal Nk Ambik Je!

ni nak cte psl wit nih..mai dekat2..

ok..diz morning ms ak tgh busan2 mjengah blog org ke sana ke mari tmasuk blog kak ayu, ak tnampak lah mende ni kat blog dia..mmg sgt sng dan sgt menarik..mn xnya..earn extra money tuuuu..spe tamau kan??apa lg..ak pun g la website dorg..isi particular korg basic2 je..xde nye merepek,mrapu mraban..kambing ko tgolek ke lemas ke..tade k!then jwb soklan dorg..kacang je babe..ak xbaca pun blh jawab..

btul ckp kak ayu..bodo2 je jawab soklan da dpt RM 1..xsmpi 5 minit pun isi..mmg xrugi beb join..klu korg bminat nk join atau nk tau more n more psl mende2 ni korg leh la g kat sini..

Lg satu, ni jugak wat charity jugak ye..So smbil tolong,smbil dapat wit la ni..Pahala gak tuh kan..hiks..

K la..klu korg nk join Catch Eye Malaysia nih, klik je kat box kat atas skli entry ni..Or kat sidebar kanan blog ni..or wanna join straight away?? klik sini..

So..apa lg..meh la tambah pendapatan korg..ne tau leh jd kaye ke satu ari nnt..wawawwawawa..semoge bjaye tawan2..


5 comments:

zul said...

amboi, semangat ek pasal duit... bagus2

Dila Jamalia said...

skim cepat kaya ke apa ni? :P

applemintlady said...

zul,
pe slh nye..
mnmbh pndptn smbl mmbantu..
wawaa..

dila,
dia ala2 nuffnang laa..
bc la dlu kat website dia klu xsure k..
not forcing..

Arief Arf said...

macam menarik je catcheye ni..
thanx for the info.

=P

Diarihatiku1976 said...

aa mcm menarik je kan.. leh cuba ni