Tuesday, December 15, 2009

Ninja Assasin

samekom..pagik sume..hui..lame nye xupdate blog..buat2 lupe la plak ak ni de blog kan..hiks..k la..nk story psl last week..korg dh g tawaf Tropicana City Mall ke blom??ak br 2 kali..psl tgk wyg je..cite 2012 ngan Ninja Assasin yg ak nk cite rini..

not bad arr kat sini..xramai org..so xsesak sgt kan cm soping mall yg len..one more thing dkt ngan umah..lg satu kusi br kat GSC..muahahahhahahha...

ok2..last week pya cite br ak nk update rini kan..sooo terrible..pd menusia2 yg ske cite ganeh2,putuih2 kaki,darah merecik2 2 sume,boleh la g nengok cite ni..mmg blast..real pya samurai ninja..Rain,hero lam cite ni..tp 30 minit pertama cite ni ak dh mcm lari 100 meter lam wyg 2..sbb ak pusing sana sini,pjm mata ar,tutup muka ar psl xsggup nk tgk adegan putus2 kaki etc. lam cite ni..lps 30 minit cite 2 ja ak dh jd pnt pusing sana sini..last2 ak lyn je la..lantak la..psl dh pnt dh..yg besnye bf ak lak yg btuka jd cuak nengok cite ni..smpi sakit2 dada dia..tp mmg best cite ni..tp ak xbrpa bkenan cite ganaih2,bunuh2 cenggini..lg prefer cite antu..ngeh3..

ak tatau still ada ag ke xcite ni..tp klu korg nk bc sinopsis dia korg leh g kat http://ninja-assassin-movie.warnerbros.com/

8 comments:

Dee said...

suka gak gi sini..baru sekali pergi..tp tenang je kan..x ramai org..

norhaizan said...

cam best jer crita ni..nak g tgk ar kalo still ada kat wyg..bab bab putus kaki tangan ni menarik..baru berdarah hidung..heee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya tengok wayang...
kat na tue dik..tropicana mall??hehehhe nampak sangat xtaw kan..

applemintlady said...

kak dee,
bes kan..xsesak..bli tiket pun sng..

norhaizan,
ngeh3..sory ar..hambe xthn..ngilu dgn kaki putus ngan pedang samurai..

kak yus,
haah..br ja bukak..kat dmnsara ja..bes..xrmai org..bau kedai..ha3..

ina mail said...

cam acik tak pernah pegi je.memang tak pernah pergi pun. cam glamour je tempat tu.

applemintlady said...

mak ina,
xglam mn la..cm amcorp mall gak..cume br je tmpt ni..g la singgah alan2..xrmai org cm soping mall len..

zul said...

nak tgk jugak....tapi sibuk sgt lah skrg ni...

applemintlady said...

zul,
g ar..layan seyh cite ni..