Tuesday, May 24, 2011

McChicken Buy 1 Free 1


jom jom..print out and redeem..



Best Rojak For My Throat!

Jahanam kan english aku..mwahhaha..abaikan je lah yep..

 cite ni agak basi la jgk sbb benda ni  last weekend..lm ke?? cite psl rojak, dlu mmg ak xske sbb aku ni anti sayo mayo..tp klu org dh belanja aku on sajo..

ok, the best rojak aku plg ske dekat tasik titiwangsa (kt parking kete)..even aku penah ke subang (tmpt org mmg rmai gle beratur beli rojak kt situ..blh kate popular la kan..) tp tekak aku tetap mgatakan sini gak sedap..sbb kuah dia kot..bg aku ngam2 je rs dia..n diz iz my 2nd time aku dtg sini ngan best fren aku..


 ni aku punya tp dilah blanje..hahahah..tapi cendoinya kureng ckit sbb ak ske byk "sampah" kt dalam..cendol nya cuma ada kacang merah je klu xsilap..cendol yg kale ijau tu ngan santan of course la ada..tp ttp rs kureng..but ok la sbb xmnis sgt..sbb aku xminat mnis2 sgt ni..so, kaut aje..


 me n my best fren punge..tp dia yg banje jgk..hiks2..thanx dilah..
gamba tuan tanah??xpe..lupekan je.. :p



Friday, May 20, 2011

A Life On Facebook

 
perghhh..cool gile video ni..





Thursday, May 19, 2011

Feeling Nur Kasih 24 hours!

wohoo..salam sume..ada ke yg ske nur kasih??aku?ske gile kot smpi khatam cite ni 3 kali kat tb3 dot com dot my..hahahahah..muke je garang tapi hati mcm tisu..semangat gile babas g book tiket semalam takut abih..so arini, dengan tlebih feeling nya, akan ke pawagam kt sebelah opis aku d Sunway Pyramid, TGV..   
oh ye..xtgk sensorg cite ni..ngan mak aku ngan kawan dia..sbb geng2 mak aku je yg layan cite2 yg meruntun kelebu cenggini..ajak laki ak jgn harap la kan nk nonton cite patah2 ni..yg ak peliknya, cite asrama asmara dia layan la plak..haishh...
k la..klu ak rajin, pas ak nengok cite ni ak review k..2 pn klu ada nk baca..ak dengo byk yg kate best la..kna bawak tisu bebanyak la..tp ak hrp tiket yg beli,parking yg ak bayo arini ngan semalam berbaloi la hendaknya..kih kih kih..
let's go bebeh..

Im E.N.G.A.G.E.D


Monday, May 16, 2011

Angry Bird Yang Nyata..


 
slalu main angry bird??ak ttiap kali klu ada ms..mst nk jugak pnuh kn star2 yg ada kt game 2..br puas hati..so, ak nk share gambo2 sbeno angry bird di alam nyata..ak mati2 la igt rekaan semata2..haish..k la.. layannn...
yg ijau ni ak xbpe nk pasan sgt pe function dia..t ak cek blk..
owh..yg muntel2 ni function dia more 2 speed..

hoh..yg ni ak ske..pluru lebey..hahhaha


hmm...yg ni pn ak dh lupa..function angry bird spt biasa kot..lompat je..


yg ni plak function dia mlopmat, than lepas telur.. (betul ke apa ak ckp?buat2 phm dh la ye..)


owh..yg ni ak xpasan lg..


Friday, May 6, 2011

HOT!

hot gle kot ati ak bile beli foundation, kale sume ngam ngn leher..tp bile turn bli compact powder kt outlet lain jd gelap!




bile dh jd cmni mula la ak nk ngamuk..yela..bli memahal xleh pkai..pe jadahnya! mmg ak blacklisted M.A.C Sogo! eee..apa leh wt..sabo je la..
*spe pkai NC 40 Fix Compact Powder?meh tuka ngan ak..hahahha