Tuesday, May 24, 2011

Best Rojak For My Throat!

Jahanam kan english aku..mwahhaha..abaikan je lah yep..

 cite ni agak basi la jgk sbb benda ni  last weekend..lm ke?? cite psl rojak, dlu mmg ak xske sbb aku ni anti sayo mayo..tp klu org dh belanja aku on sajo..

ok, the best rojak aku plg ske dekat tasik titiwangsa (kt parking kete)..even aku penah ke subang (tmpt org mmg rmai gle beratur beli rojak kt situ..blh kate popular la kan..) tp tekak aku tetap mgatakan sini gak sedap..sbb kuah dia kot..bg aku ngam2 je rs dia..n diz iz my 2nd time aku dtg sini ngan best fren aku..


 ni aku punya tp dilah blanje..hahahah..tapi cendoinya kureng ckit sbb ak ske byk "sampah" kt dalam..cendol nya cuma ada kacang merah je klu xsilap..cendol yg kale ijau tu ngan santan of course la ada..tp ttp rs kureng..but ok la sbb xmnis sgt..sbb aku xminat mnis2 sgt ni..so, kaut aje..


 me n my best fren punge..tp dia yg banje jgk..hiks2..thanx dilah..
gamba tuan tanah??xpe..lupekan je.. :p



3 comments:

misz fae said...

ko pon suke mkn kat c2 gak ke?hehe..aq mkn cendol je kat situ..nmpk mcm sedap..nnty aq nak try rojak dye plak la..hehe;)

applemintlady said...

try faey..
sedap..(tekak aku kate)

sobri yaacob said...

PER..SEDAP ar,...
tengok gmbar pun
dah terliur..