Friday, September 30, 2011

Express Soup (Soup In Bread)


Salam.cuma nak share dengan kawan-kawan, this is the best mushroom soup ever. Again, BEST MUSHROOM SOUP ye. Sebenarnya, dah lama mentekedarah menda ni. Dekat Low Yatt, before puasa. Gile lama kot simpan gambar ni. :)

Ok. Sebelum ni aku penah jugak ternampak Express Soup ni dekat Times Square. Tapi tak terfikir nak singgah, rasa and so on. Cuma tertarik sekejap dengan cara dia deliver soup tu. Sangat2 creative. Bread + Soup = Express Soup. 

Ye kawan-kawan, saya sangat mengesyorkan anda mencuba (kalau baru tau) cream soup yang super duper creamy, marvellous ni. Kalau korang jalan-jalan area Times Square ke Low Yatt ke, tengah lapar kan, memang puas hati la. Dia ada choice yang lain. Bukan mushroom je tau. Ada lagi 3,4 jenis kalau tak silap. Tapi tak ingat dah flavour yang lain-lain tu. Dan harga dia pun tak sampai RM 10 pun.

Ok, selamat mencuba kawan-kawan.

No comments: