Thursday, September 8, 2011

Sepah Tidak Di Bubarkan..

Salam semua..

Wahh...berkurun kot tak meng'update' blog yang dah tak rupa blog ni.
Ok lah. Straight to the point saje lah ye.
Aktiviti wajib aku selepas lunch, mesti nak bukak facebook tengok gosip news feed.
Kire macam nak tahu perkembangan semasa la kononnya..
Pastu aku tertarik dengan news feed yang kat bawah ni..
Sambil tu aku teringat yang setahu aku, diorang ni dah bepecah.
Tup tup keluar status yang alhamdulillah ni..
Syukur la kalau betul..
Sebab kat Malaysia ni tak banyak tukang lawak yang berkualiti macam diorang..
Semoga Sepah sukses! (nampak sgt peminat Sepah!)

2 comments:

*ayu the sun* said...

sume cakap sepah best.. akak gak la yg ketinggalan tak pernah melayan lagi...

:)

applemintlady said...

cobe ler kak ayu..yang part silent comedy is the best!