Monday, October 3, 2011

Alili's 5th Birthday

Ahad lepas birthday Alili. Alili tu siapa? Alili tu, tunang aku, punya anak buah. Paham ke idop? Hahaha.. K la. tak nak cakap panjang-panjang sebab tak semua orang suka baca karangan 1500 patah perkataan satu page.


Birthday boy

Ni gambar dia masa dia kecik. Omey kan. Tapi aku tak tau berapa umur dia time ni.

Kek sampai dua. Last minit pegi beli. Nasib baik sedap.

 Orang tak sabar nak bukak hadiah. Hadiah from kak cik & anjan. *Capik mintak present ngan acik yer*

Mimik muka berbagai dari birthday boy.

Sibuk jugak nak memotong. Last-last jahanam! :)

To Capik Alili, kakak Falah wish you a bless birthday. Semoga menjadi anak yang soleh, menghormati Mama dan abah, cerdas dan pintar, taat pada suruhan agama dan berjaya dalam kehidupan Alili.


*Nanti bile besa alili boleh lah tengok gamba alili bila alili dah besar nanti kat blog kakak Falah ni ye. :)

Adele-Someone Like You (Official Video)