Friday, April 26, 2013

Compare It Yourself!

Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. *menyawan*

Ok. Hari ni nak share benda yang agak interesting. Terutamanya pada yang suka compare harga kat pasar raya tu. Ni ada satu apps yang tah memana aku jumpa. Nama apps nye Compare It Yourself. So dah boleh tangkap website ini untuk apa. Sangat bagus ok! Website nya http://www.compareityourself.net/index.php

Tak susah pun nak guna apps ni. Budak darjah satu pun aku rasa reti guna. 








Ni webpage nya, Tak cantik, tapi berguna. Ok.Memula korang klik la mana suka. Aku klik hok deodorant. Nampak tak kat bawah tu?








Maka, keluar la banyak jenis deodorant. Korang pilih la mana yang korang pakai.
Click kat compare now tu.




Kemudian akan keluar macam ni. Best bukan??


Tapi perlu di ingatkan bahawa, tak semua barang ada untuk main compare-compare ye. Mungkin masih lagi dalam construction progress. Tapi seronok lah main compare-compare ni. Yang merapu-rapu gi compare nya. Padahal, haram tak beli. Cuma nak tengok mana yang murah. Gatal!

Dan aku harap sangat untuk mak-mak orang macam aku ni boleh compare harga pampers atau susu. Kan best! Selamat meng"compare"!



No comments: