Thursday, April 25, 2013

Sila Cuba KFC Krushers Chipsmore

Assalamualaikum semua..


                 

Macam aku mentioned dekat tajuk sanun, sila la cuba Krusher kepsi ni. Di jamin sedap, ketagih bagai. 
Al kisah nya, memang dah lama aku nak mencuba krushers ni. Sedap tahap mana kan? Sebab setiap kali aku p kepsi, dia macam memanggil-manggil aku. Cubalah. Cubalah. Gituu.

Dan pada suatu hari tu, aku pun pegi la kepsi atas umah nak makan burger. Burger je niat nya. Tapi teringat pasal Krushers ni. Takdo pulak! Rupa-rupanya, cuma ada kat kepsi yang terpilih saje. Pfttt.

At last, dapat gak beli. Tu pun sebab mak aku belanja. Kena pick up dia kat kepsi Shah Alam yang bersebelahan dengan Burger King. Alahhh.. Kat area stadium ngan Giant tu.

Aku pilih untuk rasa Chipsmore. Memang tak salah pilihan aku. Terbaik ko. Sampai ke hari ni, Krushers Chipsmore je akan aku beli. Lain? Xmo dah cuba sebab hok Chipsmore ni memang rasa betul la Chipsmore dia. Sampai tahap aku kena beli sampai dua sebab sedap yang teramat. Pastu 3 hari berturut-turut aku ketagih Chipsmore. Nampak tak penangan dia?



Maka, korang semua, mak jemah *tetiba* harap korang cuba lah Krushers ni. Murah je. Lam 4 hengget tak silap. Kalah ice blended stabak sume. Selamat mencuba!

2 comments:

Elih TBOE said...

Boleh try pas ni...hehe..:)

Razfira said...

yup! saya boikot mcd.. so ape lg.. krushers terbaik! the best replacement