Friday, October 11, 2013

Gila Seluar

Assalamualaikum! Hai.. Biskut tak aku? Biskut pun tau balik tau.. Aku je tak reti.. Heh..

Tetiba hari ni rajin nak cerita.. Pasal seluar.. Dah kenapa??

Saje je..Teringin nak cerita.. Buang sikit sawang mawang dalam blog yang hidup segan, mati tak mau ni..Hahahhah..

Ok..Back to the story.. Senanya dah lama ku teringinkan jeans kale grey.. Dan di ikuti dengan kale hitam.. Padahal sebelum ni, pakai kale biru yang cuma ada satu tu sampai dah berkurun xpe je.. Tetiba tengok orang pakai rasa macam wahhhh.. Nak jugak lah.. Dasar nafsu 9..

Yang ada tu dah ketat.. Dah ada anak sorang, alignment tu dh lari sket.. Maka nya, cari la baru.. Sebab nak menepati dengan aku yang bertudung ni.. Seboleh2 nak loose.. Seluar mana aku rembat?? Jom tenok bawah..zasssss



Ini seluar kat Zalora.. Macam wishlist aku, aku nak warna hitam.. Murai hoiii.. RM 45 je.. 25% discount.. Aku siap tukar size lagi.. Sebab size 28 agak fit walaupun muat..Aku tuka ambik saiz 29.. Better.. Nak tuka kne p Poslaju la kan nak buat return. Tapi puas hati la.. Korang leh g sini http://www.zalora.com.my/Coloured-Slim-Fit-Low-Rise-Jeans-120066.html# Kale lain pun banyak yang cun2.. Lets cekidaut!


Next is grey. Pasal seluar, aku sangat titik beratkan design dan keselesaan. Sebab jeans nak pakai lama. Aku tak kesah brand apa. Janji aku rasa kenan di hati sampai terkenang2, cukup panjang dengan ketinggian aku dan boleh bayar sudeyy.. Aku sauk semalam kat Sunway Pyramid. Jenama Lois. Tantek. Lebih kurang la kale gambar ngan aku punya. Mr Google punya pic.. Tp Lois Jeans byk sangat kale grey dia.. Ada 3 ke 4 tah grey dia.. Biru takyah cakap lah..Discount cuma 10%.. sobs.. Takpe.. Nak pakai lama kan *lapairmata*



Jeans grey yang ku pakai hari ini dan jeans hitam yang baru sampai sebentar tadi.. Itu je nak cite.. Daa.. Salam


1 comment:

Anonymous said...

Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your articles.

Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects?
Thanks!

Stop by my web page ... metal Loft hatch