Thursday, June 26, 2014

Video : Teknik Melarikan Diri Dari Promoter Kad Kredit





p/s hahahhahahha. may give a try next time.. :P

Friday, June 13, 2014

Krim Kurangkan Kesan Gigitan Nyamuk

Assalamualaikum..biskut tak biskut mari pedulikan. Hari ni nak share krim kurangkan kesan gigitan nyamuk. Setelah krim ruam susu  itu mendapat sambutan menggalakkan padahal maka aku nak share kebaikan krim ni pulak. 



Nama nya BEPHANTEN. Sangat pantas mengurangkan merah gigitan nyamuk, serangga, etc. Especially untuk baby la kan. Kesian la malam-malam duk gatal-gatal dan kemudian meninggalkan kesan yang sedih. Caranya sapu je. Lepas 10 minit korang tengok la keputusannya. Sangat mengujakan. Merah hilang, benjol pun kurang. Eh, orang tua pun boleh tau. Semua boleh guna. Selain gigitan nyamuk, korang boleh la sapu jugak sebagai nappy rashes, after breastfeed etc. Sangat multitask ini cream. Bahan yang di gunakan semuanya natural so no worries ye mak-mak sekelian. 

Cuma aku nak pesan, beli la yang kecik dulu untuk testing. Sebab kalau yang besar tu, dia besar sangat la pulak. Macam ubat gigi. One more thing, kalau korang rajin,  korang survey la farmasi banyak-banyak sebab nya ada yang murah, ada yang mahal dan ada yang bagi free gift. Apa-apa pun terpulang pada diri. Aku harap informasi ini bermanfaat terutamanya pada ibu-ibu yang sedang packing barang nak bersali. Beli yang kecik campak dalam beg baby dengan krim Zaricort. Kompom korang tak cari lain. Eh!

Selamat mencuba.

P/s : Kalau ada soalan dan cadangan, komen saja ye.

Sekian.